Bedrijfsvrienden in de spotlights

Waarom steunen zij Kunstmin?
Bedrijfsvrienden in de spotlights

Eelco Wirds en Bob van der Hoeven van HSU.nl willen hun stad mooier maken

Bob van der Hoeven: We zijn Dordtenaren in hart en nieren en willen iets betekenen voor hun stad. Kunstmin, ja dat is voor ons jeugdsentiment. De eerste keer dat ik in Kunstmin was, zag ik de film Bambi. Toen was ik vier. Mijn moeder zong in het koor, ‘Ons Koor’. Ze trad regelmatig in Kunstmin op. Dan gingen we met de hele familie kijken. Kunst en cultuur vind ik belangrijk. Voor iedereen. Als Bedrijfsvriend kun je bijdragen aan een nog mooiere stad. Eelco Wirds: En Kunstmin is een fantastische plek. De Schouwburg is niet zomaar een theater maar een prachtig gebouw. Daar mogen we trots op zijn.

Wat zien jullie zelf het liefst in theater? 

Eelco en Bob: Cabaret! Bob: Lachen. Heerlijk. Eelco en ik hebben dezelfde humor. We houden van stevige humor. Eelco: De laatste keer hadden we een fantastische avond in Kunstmin met cabaretier Daniël Arends. Hij gaf vol gas!

Jullie grootste passie?

Bob: Mijn vrouw zal daarop antwoorden: Je werk! Dat klopt ook, ik werk graag. Maar ik breng ook heel graag tijd door met mijn kinderen van 8 en 12 jaar. Eelco: Mijn passie is Formule 1 kijken. En sporten. Hardlopen vooral. Ik móet sporten! Doe ik dat even niet, dan word ik ongelukkig.

Wat kunnen jullie over jullie bedrijf HSU.nl vertellen?

Bob: We runnen HSU.nl nu samen sinds 2000. Ik ben ooit een horeca gespecialiseerd uitzendbureau gestart in Lelystad. Dat groeide de pan uit. Op een gegeven moment zocht ik een partner en toen is Eelco ingestapt. We zijn al sinds onze jeugd bevriend met elkaar. HSU.nl heeft nog steeds een locatie in Lelystad maar sinds 10 jaar ook een vestiging in Dordrecht. Eindelijk konden we terug verhuizen naar ons eiland. Heerlijk!

Eelco: De HR wetgeving is tegenwoordig best ingewikkeld. Daarom kiezen werkgevers ervoor om dat juist uit te besteden. We verzorgen alles op het gebied van HRM. We zijn gespecialiseerd in backoffice dienstverlening. HSU.nl verzorgt payrolling, salarisadministratie, HR advies, software en financiering. Iedere werkgever is in principe een potentiële klant.

Naar HSU.nl

'Kunstmin? Dat is voor ons jeugdsentiment'

'Als Bedrijfsvriend willen we onze stad nog mooier maken'

Word ook Bedrijfsvriend

Als een van de belangrijkste podia van de Drechtsteden is Kunstmin met ruim 75.000 bezoekers per jaar een prominente en aantrekkelijke partner voor elk bedrijf. Met de twee prachtige locaties de Schouwburg en het Energiehuis is Kunstmin dé culturele hotspot waar ondernemers elkaar ontmoeten en cultuur in hun eigen regio extra steunen en mede mogelijk maken. Bouw mee aan deze culturele hotspot!

Meer weten?
Word ook