Bedrijfsvrienden in de spotlights

Waarom steunen zij Kunstmin?
Bedrijfsvrienden in de spotlights

Antoine Verhoef aan het woord

Antoine Verhoef is directeur van Schilten Schoonmaak. Schilten Schoonmaak levert een compleet pakket met professionele schoonmaak gerelateerde diensten voor bedrijven.

Waarom kies je voor Kunstmin?

Ik ben al vanaf de begintijd Vriend van Kunstmin, al vanaf voor de verbouwing. Het ging toen nog om een kleine groep ondernemers die verbonden was aan Kunstmin. Tijdens de restauratie bezochten we met elkaar voorstellingen in andere schouwburgen. Leuk om te zien hoe het er in andere theaters aan toe gaat. Als geboren en getogen Dordtenaar kwam ik pas met theater in aanraking tijdens mijn studie in Wageningen. Ik bezocht cabaretvoorstellingen zoals een show van Lebbis & Jansen en vond dat hartstikke leuk. Eenmaal terug in Dordrecht ging ik ook naar Kunstmin met vrienden en later ook met mijn familie en met mijn kinderen. Toen de schouwburg na de restauratie in 2015 weer open ging, is Schilten Schoonmaak de interieurverzorging gaan doen bij Kunstmin.

Wat bezoek je zelf graag?

Ik ben een liefhebber van cabaret. Veldhuis & Kemper, Lebbis, Youp van ’t Hek maar ook het Leids Cabaretfestival met nieuw cabarettalent vind ik heel verrassend. Op de Bedrijfsvriendenavonden van Kunstmin zie ik ook voorstellingen die ik zelf niet zou kiezen. Niet altijd mijn ding maar altijd gezellig. De Verleiders bijvoorbeeld vond ik ontzettend leuk.

Ik strijd voor eerlijk werk en waardering voor de mensen die het werk doen

Hoe omschrijf je je bedrijf?

Schilten Schoonmaak is een bedrijf met aandacht voor medewerkers en een grote mate van klantgerichtheid. We willen onze klanten ontzorgen op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Onze medewerkers zijn echt aanpakkers met beide benen op de grond; ‘niet lullen maar poetsen’. Zij verdienen waardering. Het is nu eenmaal geen sexy beroep en dat proberen we te compenseren. Ik ben trots op mijn bedrijf en mijn mensen. Mijn missie is zorgen dat het personeel happy is en schoonmaak en hygiëne een verdiende plek krijgt binnen bedrijven. Je ziet nog te vaak dat schoonmaak een sluitpost is waarbij enkel het kostenplaatje telt. Dat is onterecht. Kwaliteit is belangrijk en daarvoor zijn goede medewerkers belangrijk. Ik strijd voor eerlijk werk en waardering voor de mensen die het werk doen.

Word ook Bedrijfsvriend

Als een van de belangrijkste podia van de Drechtsteden is Kunstmin met ruim 75.000 bezoekers per jaar een prominente en aantrekkelijke partner voor elk bedrijf. Met de twee prachtige locaties de Schouwburg en het Energiehuis is Kunstmin dé culturele hotspot waar ondernemers elkaar ontmoeten en cultuur in hun eigen regio extra steunen en mede mogelijk maken. Bouw mee aan deze culturele hotspot!

Meer weten?
Word ook