Eten & Drinken

Theatermenu's & Borrelarrangementen
Eten & Drinken

Wil je na afloop van een avondje Kunstmin in de Schouwburg genieten van een drankje met lekkere hapjes aan een eigen tafeltje in het Theatercafé of de foyer? Of maak je het extra feestelijk met een drie-gangen Theatermenu vooraf bij een van de nabijgelegen restaurants? We vertellen je hier graag over de mogelijkheden.

Borrelarrangementen bestel je direct online zodra je je ticket(s) boekt tijdens het bestelproces. Je kunt ook later het arrangement los bijbestellen.

Naborrelarrangement € 8,00 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Drie warme hapjes
• Tafelgarnituur bestaande uit nootjes en olijven
Boek hier een los Naborrelarrangement voor de voorstelling die je wilt bezoeken.

Naborrelarrangement Kunstmin € 9,75 p.p.
• Gereserveerd tafeltje na afloop
• Drankje uit het Hollands assortiment
• Gevarieerde Kunstmin borrelplank
Boek hier een los Naborrelarrangement Kunstmin voor de voorstelling die je wilt bezoeken.

Maak je avondje Kunstmin helemaal compleet en geniet voor de voorstelling van een drie-gangen Theatermenu. We bieden je meerdere mogelijkheden in samenwerking met restaurants in de regio. Deze Theatermenu’s kun je meteen samen met je ticket(s) boeken.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Art & Dining
Restaurant Art & Dining is het museumrestaurant van het Dordrechts Museum en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 10 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast 3-gangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@art-dining.nl o.v.v. Theatermenu Kunstmin, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Post
Restaurant Post vind je op 10 minuten loopafstand van de Schouwburg en op 15 minuten loopafstand van het Energiehuis. Je krijgt een vast driegangenmenu geserveerd. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via info@restaurantpost.nl o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.

Theatermenu 3-gangen Restaurant Khotinsky
Restaurant Khotinsky vind je in het Energiehuis, op enkele minuten loopafstand van de Schouwburg. Je hebt de keuze uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten en je krijgt een dessert. Dranken en extra’s kun je tijdens je bezoek naar keuze bijbestellen en reken je bij vertrek af. Dieetwensen? Geef deze tijdig door via reserveringen@khotinsky.com o.v.v. Theatermenu, je naam en de reserveringsdatum.