Bij Kunstmin zie je elk jaar meer dan 250 voorstellingen, concerten, Kunstmin-producties en andere evenementen. Voor iedereen vanaf 2 jaar is er iets te beleven. Speciaal rond de jeugdvoorstellingen organiseren we een speurtocht en regelmatig een rondleiding achter de schermen.

Ga je mee op theatertour met Sieb?
Kunstenaar Gerard de Bruyne bedacht speciaal voor Kunstmin het enthousiaste en avontuurlijke theaterhondje Sieb. Je komt Sieb tegen bij alle jeugd & familievoorstellingen. Sieb is vernoemd naar architect Sybold van Ravesteijn die er in 1938 voor zorgde dat de Schouwburg haar ronde, sierlijke vormen kreeg.

Iets te vieren? 
Vier je kinderfeestje bij Kunstmin! De jarige mag gratis naar een jeugdvoorstelling en alle kinderen krijgen een leuke Sieb suprise. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met info@kunstmin.nl.

Wat kun je allemaal beleven rondom de voorstelling?
Blader alvast door het jeudgseizoen. Kom een uurtje eerder en speel, knutsel, verkleed en teken in Sieb's speeltuin een uur voor aanvang in de Schouwburg. Ook het Theatercafé is geopend.

Doe de Sieb speurtocht. Bij elke jeugdvoorstelling in de Schouwburg kun je bij de kassa de Sieb speurtocht ophalen! Hiermee maak je een theatertour door de foyer van de Schouwburg en leer je meer over theaterhondje Sieb, over theater en over Kunstmin. De speurtocht is voor kinderen vanaf 4 jaar.

Rond een voorstelling in de schoolvakanties is er tijdens het Kunstminlab van alles te beleven. Kom een uurtje eerder plezier maken en neem een kijkje achter de schermen van Kunstmin. Kijk voor het actuele aanbod aan plusprogramma’s altijd op de website bij de voorstelling die je gaat bezoeken.

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Blijf op de hoogte van de jeugd- en familievoorstellingen van Kunstmin. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Knutsel nu alvast mee met Sieb
Hieronder kun je de nieuwste Sieb-doeplaat downloaden, speciaal voor jou gemaakt door kunstenaar Gerard de Bruyne. Kleur, knutsel en teken je mee met Sieb?