Brochure

Neem een kijkje in onze eventsbrochure
Brochure

We laten je graag zien wat voor bijzondere eventlocatie wij zijn. Bij ons kun je namelijk alle kanten op met jouw event. In de klassieke Schouwburg, of in het stoere en industriële Energiehuis. Alle soorten events zijn mogelijk. We laten ons graag door je verrassen, maar denken ook graag met je mee.

Het belangrijkste is dat we altijd samen met jou voor een topevent gaan. Ons professionele team bestaande uit enthousiaste Manager Publiek & Relatiemanagement Brennus van Os van den Abeelen, praktische en operationele Teamleider Horeca & Events Marlous de Groot en alle ervaren technici en gastvrije dutymanagers, bezorgen jou en je bezoekers een onvergetelijke dag.

De eventlocatie is tot in de puntjes verzorgd. Dat doen we graag door zoveel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers en gebruik te maken van streekproducten en door meer maatschappelijk verantwoorde keuzes te maken. Je leest alles over onze Green Key-certificering op deze pagina.

In deze brochure proberen we je onze locaties zo goed mogelijk te laten zien. Maar wil je echt voelen hoe het is om op het toneel van de Schouwburg te staan of in een ruimte in het stoere Energiehuis? Dan zul je toch echt even moeten langskomen. We ontvangen je graag!

Maak een afspraak

Download de eventsbrochure hier