Amateurgezelschappen

Organiseer je (school)voorstelling, concert of uitvoering
Amateurgezelschappen

Jouw voorstelling bij Kunstmin

De Schouwburg en het Energiehuis zijn prachtige locaties voor jouw eigen (school)voorstelling, concert of uitvoering. Wat is er plezieriger dan je voorstelling te spelen in een sfeervol theater of op een stoere locatie?

Je publiek neemt plaats op het rode pluche in de Grote Zaal of in een van onze andere sfeervolle zalen. Jouw uitvoering wordt begeleid door onze professionele licht- en geluidstechnici. Zaken als kaartverkoop, placering en catering nemen wij uiteraard voor onze rekening. Je kunt je dus optimaal focussen op het geven van een prachtige voorstelling.

De perfecte zaal voor een voorstelling

Ketel 1

Ketel 1

Energiehuis 95 t/m 198 pers. - 198 m2

Ketel 1 is een prachtige zaal met inschuifbare tribune en een fantastische akoestiek. Bovendien is deze zaal te koppelen aan het prachtige, hoge en hippe Grand café Khotinsky.

Machine 3

Machine 3

Energiehuis 200 t/m 465 pers. - 468 m2

Machine 3 is een prachtige, multifunctionele zaal in het Energiehuis aan de rand van het historische centrum. De uitstraling van de voormalige energiecentrale is imposant, industrieel, stoer en eigenzinnig.

Kleine Zaal

Kleine Zaal

Schouwburg 63 t/m 235 pers. - 238 m2

De Kleine Zaal is uitermate geschikt voor je congres, productpresentatie, vergadering of receptie. De zaal is voorzien van ramen die desgewenst geblindeerd kunnen worden.

Grote Zaal

Grote Zaal

Schouwburg 200 t/m 755 pers. - 330 m2

Het podium met zicht op de prachtige theaterzaal, is uitermate geschikt voor jouw uitvoering, symposium, (product)presentatie en andere optredens. Ook kun je het grote toneel gebruiken als trouwlocatie of als plek voor een andere gedenkwaardige bijeenkomst of vergadering.

Vraag een offerte aan