Trouwfotografie

Prachtige shoot in onze monumentale gebouwen
Trouwfotografie

Trouwfotografie

Prachtige shoot in onze monumentale gebouwen
Trouwfotografie

Jouw trouwshoot bij Kunstmin

De klassieke Schouwburg en onze industriële locatie het Energiehuis zijn unieke plekken voor trouwfotografie. We nemen je tijdens je trouwreportage mee naar de meest fotogenieke plekjes.

De markante Schouwburg is door de klassieke uitstraling een veelzijdige plek om trouwfoto’s te maken. Het gebouw is geliefd vanwege het neo-barokke interieur. Architect Sybold van Ravesteyn voegde dit stijlelement in de jaren dertig van de vorige eeuw toe aan het originele ontwerp uit 1889. Ronde vormen, weelderige versieringen en ornamenten kenmerken zijn stijl. Het moderne interieurontwerp van Studio Makkink & Bey maakt het geheel eigentijds.

De stoere industriële inrichting van de voormalige energiecentrale, vormt een schitterend & stoer decor voor trouwfoto’s. Het tegenwoordig creatieve en culturele Energiehuis bestaat uit zes voormalige machine- en ketelhallen in verschillende bouwstijlen. Genoeg fotogenieke plekken dus!

Reserveer onze locatie voor een trouwreportage
De kosten voor een trouwreportage bedragen € 75,00 voor 45 minuten. Een van onze medewerkers ontvangt je op de locatie van je keuze met een drankje. Vervolgens wordt je naar alle beschikbare plekken op deze locatie begeleid en heb je daar de tijd om trouwfoto’s te maken.

Het is mogelijk om op werkdagen foto’s te maken tussen 9.00 en 17.30 uur. Je kunt tot twee weken voor de gewenste datum reserveren en altijd op basis van beschikbaarheid. De reservering kan tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. De betaling van de trouwshoot geschiedt achteraf per factuur.

Reserveer een trouwreportage