Vergadering

Je bent welkom in onze fraaie ruimtes
Vergadering

Vergadering

Je bent welkom in onze fraaie ruimtes
Vergadering

Vergadering

Je bent welkom in onze fraaie ruimtes
Vergadering

Jouw vergadering bij Kunstmin

In onze multifunctionele gebouwen zijn er veel mogelijkheden om te vergaderen. We bieden ruimtes voor een intieme tot grootschalige bijeenkomst. Veelal exclusief te huren.

We beschikken over verschillende subruimtes die als break-outruimtes gebruikt kunnen worden. Alle (technische) faciliteiten zijn aanwezig om je vergadering tot een succes te maken. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden onbeperkt; van een koffieontvangst, uitgebreide borrel tot een informeel diner. Wij denken graag met je mee.

De perfecte zaal voor een vergadering

Stoom 2

Stoom 2

Energiehuis 5 t/m 40 pers. - 67 m2

Stoom 2 is een vergaderruimte van Kunstmin, gevestigd in het industriële Energiehuis aan de rand van het historische centrum van Dordrecht.

Stoom 1

Stoom 1

Energiehuis 5 t/m 40 pers. - 80 m2

Stoom 1 is een vergaderruimte van Kunstmin, gevestigd in het industriële Energiehuis aan de rand van het historische centrum van Dordrecht.

Kleine Zaal foyer

Kleine Zaal foyer

Schouwburg 5 t/m 65 pers. - 34 m2

De Kleine Zaal foyer is een zeer lichte ruimte, met rondom prachtige klassieke ramen. Kenmerkend is het eigentijdse interieur, vormgegeven door Studio Makkink & Bey. De ruimte is door zijn flexibele indeling te gebruiken als vergaderruimte of als subruimte bij een event.

Verheul foyer

Verheul foyer

Schouwburg 6 t/m 55 pers. - 29 m2

De Verheul foyer is geschikt voor je vergadering of bijeenkomst voor een gezelschap tot 55 personen. Maar ook ideaal voor een exclusief onthaal van gasten voorafgaand aan een voorstelling of evenement.

Vraag een offerte aan