Praktisch

Onze services & partners
Praktisch

Op onze twee locaties beschikken we over de perfecte mogelijkheden om bezoekers aan je event te inspireren. Vanuit onze passie, door het leveren van creatief maatwerk en dankzij jarenlange ervaring tillen wij je event naar een hoog niveau. Ons team maakt dit mogelijk voor grote en kleine gezelschappen.

We werken samen met creatieve cateraars die je gasten voorzien van lekker eten en drinken. Vanzelfsprekend geeft ons professionele team toptechnici invulling aan je technische wensen qua belichting en geluidsversterking.

Onze twee locaties zijn goed bereikbaar. Dichtbij de snelweg, zes minuten van de afrit en 10 minuten met het OV vanaf Dordrecht Centraal. Daarnaast vind je dichtbij ruime en veilige parkeergelegenheid en zijn onze locaties zeer goed toegankelijk voor mindervaliden.

We zijn ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met onze Green Key certificering dragen we bij aan de reductie van CO2 uitstoot per bezoeker. Daarnaast werken we aan vermindering van afval, maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en werken we zoveel mogelijk met lokale producten en gaan we het verspillen van voedsel tegen.